Siirry sisältöön

LOKAKAIVOJEN, EROTINKAIVOJEN JA PUMPPUKAIVOJEN TYHJENNYKSET

- Toimialueena koko Uusimaa -

Hoidamme luotettavasti lokakaivojen, erotinkaivojen, pumppukaivojen tyhjennykset, huollot ja pesut.

Lokakaivojen tyhjennykset

Lokakaivo eli umpikaivo on jäteveden vesitiivis umpisäiliö talousjäteveden tai lietteen tilapäiseen varastoimiseen. Lokakaivoon kertyy kaikki viemäristä tuleva jäte ja se vaatii säännöllistä tyhjentämistä, kun taas esimerkiksi sakokaivoon kertyy vain karkeampi materiaali ja nestemäinen aines imeytetään imeytyskentän kautta maahan, jolloin tyhjennysväli on pidempi kuin lokakaivossa.

Yleensä lokakaivoon johdetaan kotien käymälävedet ja joskus jopa talouksien kaikki jätevedet – riippuen ympäristön tai tarpeen asettamista vaatimuksista.

jatekaivon-tyhjennys
hiekanimu

Erotinkaivojen tyhjennykset

Erotinkaivoja käytetään esimerkiksi rasvanerotinkaivoina ravintoloissa ja suurkeittiöissä, öljynerotinkaivoina autokorjaamoissa tai hiekanerotinkaivoina. Erotinkaivojen tyhjennyksissä on hyvä luottaa ammattilaiseen. Erotinkaivoista kerätyt jätteet vaativat oikeaoppista jatkokäsittelyä jätteenkäsittelylaitoksella. Erotinkaivot on hyvä myös tarkastaa, että ne toimivat toivotulla tavalla.

Pumppukaivojen tyhjennykset

Pumppukaivot toimivat niin perusvedenpumppaamoina, kuin jäteveden, sadeveden kuin salaojapumppaamoinakin. Niitä on hyvä huoltaa ja tyhjentää säännöllisin väliajoin, jotta taataan toimintavarmuus ja estetään kuluriskin syntyminen.

Hoidamme myös pumppukaivojen pesut vuosien kokemuksella.

auto-takaa

Porvoon Viemäripalvelu Oy
Sipoon Viemäripalvelu

OSOITE

Jakarintie 268
06100 Porvoo

PUHELIN

OTA YHTEYTTÄ!
Vieritä ylös