Siirry sisältöön

VIEMÄREIDEN HUOLLOT,
AVAUKSET JA KUVAUKSET

- Toimialueena koko Uusimaa -

Viemärit kannattaa huollattaa säännöllisin väliajoin. Ajan mittaan viemäriin kertyy rasvaa, ruostetta sekä muita jäämiä. Viemärin säännöllinen puhdistus auttaa välttymään tukoksilta sekä ylivuodoilta. Viemärin kuvaus mahdollistaa todellisen kunnon tarkistamisen.

Putkistot vaativat säännöllistä huoltoa

Putkistojen ennakoivaa kunnossapitoa on hyvä tehdä säännöllisin väliajoin suurempien tilanteiden välttämiseksi. Toimenpiteiden tarkoituksena on varmistaa putkistojen toimivuus, sillä putkistojen huonosta kunnosta aiheutuu vain haittaa.

Viemärin avaus kuuluu putkistojen ylläpitoon ja huoltoon. Viemäri täytyy avata silloin, kun lattiakaivo tulvii, lavuaari pulputtaa tai WC-pönttö on tukkoinen. Viemärin avaus kannattaa suorittaa tällöin nopeasti, sillä on tärkeää välttyä vesivahingoilta ja likavesitulvilta.

Porvoon Viemäripalvelu Oy on alan ehdoton ammattilainen, joka suorittaa viemärin avaukset ammattitaidolla ja ripeästi.

viemari-imua
Ennen Jälkeen

Viemärikuvauksella varmistetaan viemärin toimivuus

Jos viemärien tukoksia joudutaan avaamaan usein, viemärikuvaus on hyvä keino varmistaa viemäreiden kunto. Etenkin, jos viemäritukos uusiutuu lyhyen ajan sisällä, on viemäri syytä kuvata.

Putkistoja kannattaa huuhdella muutaman vuoden välein, jotta viemärin avauksen tarve vähenee. Putkiston toimintavarmuuden lisäämiseksi viemärin huuhteleminen ja kunnon varmistaminen on tärkeää.

Kuvassa: Viemäri tukossa vs. Viemäri pesty auki

Kokonaisvaltainen viemäreiden asiantuntija

Kun sinulla on ongelmia viemärin kanssa, ota yhteyttä meihin. Me avaamme ja puhdistamme viemärit ja tarkistamme niiden kunnon. Luota viemärisi asiantuntijan hoitoon!

lapiot

Porvoon Viemäripalvelu Oy
Sipoon Viemäripalvelu

OSOITE

Jakarintie 268
06100 Porvoo

PUHELIN

OTA YHTEYTTÄ!
Vieritä ylös