Siirry sisältöön

SUURTEHOIMUROINTI
IRTOAINEIDEN POISTAMISEEN

- Toimialueena koko Uusimaa -

Suurtehoimurissamme on sekä imu- että puhallustoiminnot niin kuivaan kuin märkäänkin materiaaliin.
Suurtehoimuria voidaan käyttää myös hankaliin ja vaikeapääsyisiin kohteisiin, joihin ei muuten ole pääsyä, eikä haluta käyttää kaivinkonetta tai maansiirtoautoa. Suurtehoimurilla voidaan poistaa lähes kaikkia materiaaleja, jotka mahtuvat suurtehoimurimme 8" putkeen, esim. soraa, hiekkaa, puhallusvillaa, puruja, maata, betonimursketta, lasimursketta, haketta, lietettä jne. ja sillä puhalletaan esim. multaa, singeliä ja lecasoraa.
Suurtehoimurointi on nopeaa, vaivatonta ja pölytöntä.

Suurtehoimurointia kaikkiin tarpeisiin

Suurtehoimurointi kannattaa tilata esimerkiksi rakennuksen saneerauksen yhteydessä, kun vanhoja eristeitä poistetaan, ala- ja yläpohjien (kuten kellarit, ullakot ja ryömintätilat) materiaalien puhalluksiin, teollisuuteen kattiloiden, siilojen ja säiliöiden puhdistuksiin. Vastaavasti puhallusta voidaan käyttää samankaltaisiin kohteisiin, esim. hiekka- ja kukkalaatikoista voidaan ensin imeä vanhat hiekat ja mullat pois ja puhaltaa tilalle uudet.

Myös kaapeli- ja vesijohtojen/putkien esille imurointi, esim. vesijohdon vuotokorjauksissa, onnistuu suurtehoimurillamme. Vesijohto voidaan imeä esille vuotokohdasta ja monttu pidetään puhtaana ja kuivana vedestä ja hiekasta korjauksen ajan. Valu- ja räjäytystöissä voidaan kallion epätasaiset kohdat imuroida puhtaaksi maasta ja sammaleesta.

suurtehoimurointi-ullakko
imuhommia-2

Suurtehoimuroinnin hyödyt

Suurtehoimurointi mahdollistaa jätteen imemisen suoraan säiliöön. Tällöin ei tarvita erillisiä roskalavoja eikä ylimääräistä jätteen raahaamista. Suurtehoimuroinnilla päästään käsiksi myös ahtaisiin tiloihin, joten se on paljon vaivattomampaa kuin esim. jätteen poisto käsin.

Suurtehoimurointi on tehokasta, mutta myös edullista. Näin se sopii kenelle tahansa, joka haluaa ammattilaisen helpottamaan omaa urakkaa – yrityksille ja yksityisille. Usein remonteissa on vielä tiukka aikataulu, joten luottaminen suurtehoimuroinnin ammattilaiseen on järkevä valinta!

Porvoon Viemäripalvelun monipuolinen ja nykyaikainen kalusto takaa nopea ja tarkan suurtehoimuroinnin. Työntekijämme ovat alan ammattilaisia ja tekevät suurtehoimurointeja vuosien kokemuksella.

Suurtehoimurointia vankalla kokemuksella

Ota yhteyttä ja kysy tarjous suurtehoimuroinnille.

Olemme kotimainen suurtehoimuroinnin ammattilainen ja vuosien kokemuksella olemme luotettava, tehokas ja edullinen palveluntarjoaja!

talon-katon-imu

Porvoon Viemäripalvelu Oy
Sipoon Viemäripalvelu

OSOITE

Jakarintie 268
06100 Porvoo

PUHELIN

OTA YHTEYTTÄ!
Vieritä ylös