Siirry sisältöön

KORKEAPAINEPESU
TEHOKKAASEEN PUHDISTUKSEEN

- Toimialueena koko Uusimaa -

Korkeapainepesua voidaan käyttää esimerkiksi putkistojen, viemärilinjojen ja säiliöiden pesuun. Yleisimpiä käyttökohteita ovat erilaisten pinnoitteiden, kuten maalien, epoksien sekä sementtiliiman poisto. Vesi on ympäristöystävällinen eikä aiheuta myöskään pölyä. Korkeapainepesu on nopea puhdistus- ja pesumenetelmä.

 

Korkeapainepesu teollisuuteen

Korkeapainepesua käytetään paljon erilaisissa teollisuuskohteissa kuten säiliöiden ja putkistojen pesuissa. Korkeapainepesu soveltuu niin paperi-, sellu-, energia-, kaivos-, teräs- kuin laivateollisuuteen.

Myös talojen julkisivut ja katot sekä kivetetyt piha-alueet ovat loistavia kohteita, jotka saadaan uudenveroisiksi painepesun avulla.

auto-takaa
korkeapainepesu-kivetys

Korkeapainepuhdistukset ympäristöystävällisesti

Korkeapainepesu on ympäristöystävällinen, ammattitaitoa vaativa menetelmä, joka on oikeilla laitteilla hyvin tehokasta. Puhdistusta voidaan käyttää sekä pesuun että pinnan työstämiseen. Korkealla paineella pesu on vaativaa, vain ammattitaitoiselle tekijälle tarkoitettua työtä. Siihen tarvitaan asianmukainen turvavarustus ja laitteisto. Korkeapainepesu vaatii myös tarkkuutta ja sitä saa vain kokemuksella.

Korkeapainepesut kokeneelta ammattilaiselta

Luota korkeapainepesut ammattilaisen käsiin.

Vuosien kokemuksella meidän työmme jälki on huolellista, luotettavaa ja hoidamme urakkamme tehokkaasti ja nopeasti. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

painepesuauto

Porvoon Viemäripalvelu Oy
Sipoon Viemäripalvelu

OSOITE

Jakarintie 268
06100 Porvoo

PUHELIN

OTA YHTEYTTÄ!
Vieritä ylös